Se apropie a treia campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și DEEE, în Pitești!

Vineri, 30 septembrie, va avea loc a treia campanie specială de colectare a deșeurilor voluminoase și DEEE, pe anul 2022, fiind urmată de o altă campanie în data de 16 decembrie.

Locuitorii municipiului Pitești pot depune deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție începând de joi, 29 septembrie, ora 14:00, până vineri, 30 septembrie, ora 14:00, în următoarele puncte de colectare:

 

- Găvana II - Bl.D12-B21 (la autobuze);

 

- Zona Nord - (Nicolae Bălcescu) Bl. L2, Sc.D;

- Trivale - Bl. 58-59 (P.T.608);

- Banat I - Bl. B17 (Biserică - Liceul Teoretic „Ion Barbu”);

- Tudor Vladimirescu – Bl.D4-U4;

- Popa Șapcă – Bl. P4-P5;

- Craiovei – Negoiu.

Ce sunt deșeurile voluminoase? Sunt deșeurile solide de diferite proveniențe care, datorită dimensiunilor lor, nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare, ci necesită o tratare diferențiată față de acestea, din punct de vedere al preluării și al transportului: canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, mese, banchete, covoare, preșuri, etajere, comode etc.

Ce sunt DEEE-urile? Sunt echipamentele electrice și electronice care nu mai sunt utilizate și care funcționau pe baterii sau pe bază de curent: televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

Pentru informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului, la următoarele contacte: telefon: 0248/636 886, dispecerat: 0248/636 535, fax: 0248/215 308, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea