Dan Stroe: „Vom fi receptivi la orice sugestie de îmbunătățire a transportului public local”

Din septembrie 2022, autobuzele Publitrans 2000 S.A Pitești au început să circule pe rutele Bradu, Mărăcineni și Bascov, ca urmare a constituirii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești. Astfel, la nivelul comunei Bradu a fost înființată Linia 12: Pitești (Comisariat) – Bradu.

Primarul Dan Stroe ține cont de doleanțele locuitorilor, drept urmare programul transportului public local a suferit mici modificări. „Stimați brădeni, vreau să vă asigur că sunt la curent cu toate nemulțumirile unora dintre dumneavoastră în ceea ce privește programul transportului public local. Încă de la început am convenit cu operatorul de transport că, în funcție de fluxul de călători, programul de transport poate fi îmbunătățit.

Deja cursa de 05.30 cu plecare de la Barieră a fost devansată la ora 05.20. De asemenea, cursa de 07.30, tot cu plecare de la Barieră va fi devansată la ora 07.20. Avem în vedere să mai suplimentăm cu încă 2 curse intervalul orar 16.00-18.00, astfel încât să se circule din 30 în 30 de minute(cu plecare din Pitești la orele 17.00 și 18.00). În altă ordine de idei, cred că transportul public local cu autobuze este o realizare importantă și vă asigur că vom fi receptivi la orice sugestie de îmbunătățire a acestui serviciu”, a precizat primarul Dan Stroe.

 

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea