Dacia va fi prezentă cu toată gama de modele la Salonul Auto de la Paris

Grupul Renault a anunțat planurile pentru Salonul Auto de la Paris, programat pentru a doua jumătate a lunii octombrie. Dacia va fi prezentă cu toată gama de modele. În plus, va fi locul în care își va prezenta noua identitate vizuală, ce include un logo diferit și o paletă schimbată de culori.

Salonul Auto de la Paris va avea loc în perioada 17 - 23 octombrie 2022. Grupul Renault va fi prezent cu toate mărcile de sub umbrela sa, inclusiv Dacia, Alpine și Mobilize. La standul Renault de la Paris va fi prezent noul Renault 4, reinterpretarea modernă a modelului clasic, dar și Kangoo E-Tech cu zero emisii. Francezii vor aduce aici conceptul unei viitoare mașini sport, dar și noile Megane E-Tech și Austral E-Tech hibrid.

În capitala Franței, Dacia va fi prezentă cu toată gama de modele, acestea urmând să "îmbrace" noua identitate vizuală a mărcii, informează automarket.ro.

Pentru Dacia, Paris ar fi trebuit să fie și locul în care este lansată noua motorizare hibrid, pe modelul Jogger. Renault nu a transmis nimic despre acest eveniment, astfel că este posibil ca momentul să fi fost amânat pentru anul viitor.

Foto: automarket.ro

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea