CRIZĂ de medici pediatri la Câmpulung!

E criză de medici pediatri la Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel, iar Andrei Aron, consilierul personal a primăriţei Elena Lasconi, face apel pe Facebook pentru a găsi doctori care să trateze micii pacienţi care ajung la spital. Subiectul e deosebit de sensibil, copiii fiind o bună temă de campanie.

Din păcate, copiii din Câmpulung au avut parte de spectacole şi locuri de joacă, dar sunt vitregiţi de medici care să se ocupe de sănătatea lor.

Mai rău, niciun medic pediatru din Argeş nu s-a arătat dispus să vină la Spitalul Municipal din Câmpulung, iar singura şansă ar fi ca medici din alte judeţe să accepte să lucreze la Câmpulung.

 

„Câmpulungul are nevoie de medici specializați în Pediatrie. Împreună cu doamna primar Elena Lasconi am contactat toți medicii din județ. Toți sunt supraaglomerați și nu pot veni la noi. Nu îmi rămâne decât să fac un apel pentru medicii din afara județului care vor să lucreze într-un oraș frumos de munte. Oferim deschidere și suport din partea autorităților locale. Vă rog să mă ajutați cu un share, poate avem noroc să găsim pe cineva dornic să facă treaba la Spitalul Municipal Câmpulung.”, a scris Andrei Aron, consilierul personal a primăriţei Elena Lasconi, pe pagina de Facebook.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea