Primarul Piteştiului, somat să interzică trotinetele electrice!

Primarul Piteştiului, Cristian Gentea, este somat să interzică trotinetele electrice. Nu e prima dată când se ridică un astfel de subiect, şoferii fiind pur şi simplu isterizaţi de numărul mare de trotinete care au umplut străzile din municipiu. Din păcate, deşi traficul devine infernal la orele de vârf, cei care folosesc tronitelele electrice se dovedesc indisciplinaţi şi reprezintă (de multe ori) un adevărat pericol pentru şoferi şi pietoni. Iar în acest context, liderul PNŢCD Argeş, Gheorghe Dinescu, a postat un mesaj virulent pe pagina sa de Facebook, în care cere imperativ ca primarul Gentea să interzică trotinetele electrice.

Nici Comisia de Circulaţie a Piteştiului nu a scăpat de criticile lui Dinescu. Avem sensuri unice fără număr, iar asta ne ocupă tot timpul, am spune noi.

„Dau un mesaj foarte serios către primarul municipiului Pitești și comisia de circulație, comisia asta a vieții!! Interziceți circulația cu trotinete electrice în municipiul Pitesti! Deocamdată este o rugăminte. Noi cei ce circulăm cu mașinile, plătim taxe și impozite, nu avem străzi adevărate, dar nici locuri de parcare. În schimb, trebuie să mai ferim și copiii care circulă haotic pe carosabil cu aceste trotinete! Dacă vreți o circulație eco în Pitesti creați piste speciale pentru biciclete/trotinete! Azi eu era să terfelesc vreo doi. Merg pe carosabil dezordonat n-au habar de legile de circulație,vorbesc la telefon și nu circula regulamentar! Vor fi destule accidente și voi veți fi vinovați! Daca nu, vom declanșa un protest al șoferilor să nu mai plătim impozite pe mașini! Chiar vă bateți joc de noi? Ați introdus semaforizarea inteligentă de te apuca Crăciunul în trafic, sens unic... Chiar ați turbat? Băi, în loc să ne faceți viața mai ușoară voi efectiv va pişați pe noi, dar la propriu! Aveti mare grijă, că nu sunteți aleși pe viață, iar voi nu sunteți stăpânii noștri. Votul se exprimă din 4 în 4 ani și va veni vremea să dați și socoteală!”, a scris Gheorghe Dinescu, pe pagina sa de Facebook.

Iar noi presupunem așa, neîntrebați, că primarul Gentea dar și cei din comisia de circulație au început să tremure necontrolat...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea