Un ”prieten” de-al lui Ionuţ Moşteanu i-a dat de l-a julit: „Nu aveți cu ce, nene, nu aveți cu ce... Vă cheamă PNȚ-ul din groapă”

USR-ul e în picaj, deşi la începuturile sale a fost văzut ca o salvare de tânăra generaţie. De atunci însă, partidul a fost măcinat de lupte interne şi de deciziile proaste, cum ar fi ieşirea de la guvernare. Electoratul i-a taxat prin indiferenţă, iar gurile rele spun că în 2024, USR-ul va pierde la greu. În Argeş, deputatul Ionuţ Moşteanu încearcă să ţină steagul sus, dar nu-i iese. N-a făcut nimic pentru judeţ, deşi a ţinut nenumărate discursuri în Parlament şi chiar are multe propuneri legislative. Cu alte cuvinte a lătrat precum câinele la lună şi cam atât. Iar pentru asta e taxat frecvent, chiar de prietenii virtali care-i urmăresc activitatea pe paginile de socializare.

Zilele trecute, un prieten virtual de-al lui Moşteanu i-a transmis un mesaj virulent care poate fi considerat un scurt rezumat (foarte pertinent) la tot ceea ce se întâmplă acum cu USR-ul. Nu ştim cum i-o fi picat deputatului o asemenea postare, dacă i-o fi dat de gândit sau dacă nici măcar nu l-a interesat. Ştim şi noi că politicienii au obrazul cam gros.

„Măi, nea’ Ionuț a lui Mosteanu, nu prea am mai urmărit viața politică de când cu răzbelul din Ucraina. Și de fapt nici nu ai ce urmări. Aud că dizidenții din USR au scris o carte deloc favorabilă partidului. De trei ani de zile scriu pe diferite rețele că sunteți un partid artificial, creat dintr-o adunătură de interese, fără stofă de oameni politici,ci mai degrabă de circari de galerie la Dinamo.

Am scris în mod repetat că vă veți prăbuși în sondaje, nu ați luat în seamă... Acum îl aveți pe Drulă (preşedinte de partid, n.red) cu limbajul lui de mahala. Cât despre tine, Moştene, nu ai fost decât un purtător de salivă a liderilor care au condus partidul. Nu aveți cu ce nene, nu aveți cu ce. Vă cheamă PNȚ-ul din groapă. Salve!”, a scris un cetăţean, pe pagina de Facebook a deputatului argeşean.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea