Primarul Ion Georgescu: „PSD ori pune piciorul în prag şi ajută oamenii ori, dacă nu, să iasă de la guvernare!”

Invitat la emisiunea „Politikia” moderată de jurnalistul Edi Vasile, primarul Ion Georgescu de la Mioveni s-a dezlănţuit. Ţara e pe butuci, iar iarna nu-i ca vara şi vom simţi asta din plin, pe propria piele. Guvernul pare impotent, iar cum PSD e la butoane, Georgescu transmite că ori la bal, ori la spital, „nu merge cu jumătăţi de măsură.”
„PSD ori pune piciorul în prag şi ajută oamenii (indiferent dacă este privat, la stat, bogat ori sărac) ori dacă nu, să iasă de la guvernare şi să-şi vadă de treaba lui. Oamenii încă ne impută ce am fost noi 30 de ani la guvernare. Unde am fost noi 30 de ani la guvernare? Talpa partidului ar trebui să decidă. Noi am făcut voturile şi i-am trimis acolo. Nu merge cu jumătăţi de măsură. Vine iarna. Gândiţi-vă la triplarea preţurilor.
Pe noi administraţiile publice ne-au omorât. Am bani mai puţini azi şi costuri de trei ori mai mari. Azi am datorii către furnizori care cresc în fiecare lună. La mine în ţară face operatorul ce vrea el? Ce rost mare are Guvernul sau Parlamentul?”, a declarat primarul Ion Georgescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea