A început evaluarea activității directorilor și directorilor adjuncți din școlile argeșene

În Argeș se desfășoară evaluarea activității manageriale desfășurate de directorii și directorii adjuncți din unitățile de învățământ preuniversitar.
„La acest moment, ne aflăm în prim proces de evaluare a calificativelor directorilor și directorilor adjuncți la nivelul județului Argeș. Este clar că dânșii sunt evaluați de o comisie stabilită din decizia inspectorului școlar general. Toate aceste calificative vor fi anunțate până la sfârșitul acestei luni”, a precizat inspectorul adjunct Constantin Cristinel Crețu.

Amintim că, săptămâna trecută, a avut loc o întâlnire, în Sala “Aula Magna” din cadrul Universității Constantin Brâncoveanu, între conducerea Inspectoratului Școlar Județean Argeș și directorii instituțiilor de învățământ din județ. Pe ordinea de zi s-au aflat subiecte importante prilejuite de startul anului școlar 2022-2023. „Mesajul meu este unul ferm: îmi doresc un nou an școlar cu rezultate foarte bune din toate punctele de vedere! Tocmai de aceea este important să ne unim forțele, iar în atenție să fie actul educațional, condițiile și siguranța în instituțiile de învățământ, dar și măsurile venite în sprijinul elevilor”, a transmis inspectorul general Dumitru Tudosoiu.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea