Șase firme vor să construiască stații de autobuz în comuna Bascov

# Luptă acerbă pentru 360.000 lei

Comuna Bascov are transport public, dar încă nu are stații de autobuz amenajate. De aceea, autoritățile locale au în vedere înființarea a 12 stații de autobuz. Primăria Bascov a scos la licitație un contract privind „furnizare stații de autobuz cu structură metalică”. Iar ofertele au venit imediat. Nu mai puțin de șase firme s-au înscris la licitație! Iar firma câștigătoare ar putea obține în jur de 360.000 lei.
De la 1 septembrie 2022, autobuzele Publitrans 2000 S.A Pitești au început să circule și în Bascov, ca urmare a constituirii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești.

Astfel, la nivelul comunei Bascov au fost înființate două linii de autobuze: linia 11 - Bascov (Schiau) – Pitești (Centrul Cultural Județean Argeș) și linia 14 - Pitești (Alprom) - Bascov (Prislop). Primarul Gheorghe Stancu are în vedere, în perioada următoare, amenajarea și înfiintarea stațiilor de autobuz și a alveolelor în localitate. Sunt prevăzute 12 stații de autobuz cu structură metalică, după cum urmează: Prislop nr. 39, Prislop magazin, Hotel Manel, Valea Ursului, Brăileni, pasaj, Bascov centru, capăt linie Scheau, intrare str. Scheau, intrare str. Stejeret, intrare str. Păișești și stație Primărie.
Șase firme s-au înscris la licitație pentru realizarea celor 12 stații. Este vorba despre: Metalgan Company Srl, Promostore Design Srl, Urban Market Srl, Miracons Proiect Srl, CNC Romcenter și Calipso Capital Concept S.R.L. Valoarea totală estimată a contractului este de 360.000 lei, fără TVA!
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea