Șase firme vor să construiască stații de autobuz în comuna Bascov

# Luptă acerbă pentru 360.000 lei

Comuna Bascov are transport public, dar încă nu are stații de autobuz amenajate. De aceea, autoritățile locale au în vedere înființarea a 12 stații de autobuz. Primăria Bascov a scos la licitație un contract privind „furnizare stații de autobuz cu structură metalică”. Iar ofertele au venit imediat. Nu mai puțin de șase firme s-au înscris la licitație! Iar firma câștigătoare ar putea obține în jur de 360.000 lei.
De la 1 septembrie 2022, autobuzele Publitrans 2000 S.A Pitești au început să circule și în Bascov, ca urmare a constituirii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești.

Astfel, la nivelul comunei Bascov au fost înființate două linii de autobuze: linia 11 - Bascov (Schiau) – Pitești (Centrul Cultural Județean Argeș) și linia 14 - Pitești (Alprom) - Bascov (Prislop). Primarul Gheorghe Stancu are în vedere, în perioada următoare, amenajarea și înfiintarea stațiilor de autobuz și a alveolelor în localitate. Sunt prevăzute 12 stații de autobuz cu structură metalică, după cum urmează: Prislop nr. 39, Prislop magazin, Hotel Manel, Valea Ursului, Brăileni, pasaj, Bascov centru, capăt linie Scheau, intrare str. Scheau, intrare str. Stejeret, intrare str. Păișești și stație Primărie.
Șase firme s-au înscris la licitație pentru realizarea celor 12 stații. Este vorba despre: Metalgan Company Srl, Promostore Design Srl, Urban Market Srl, Miracons Proiect Srl, CNC Romcenter și Calipso Capital Concept S.R.L. Valoarea totală estimată a contractului este de 360.000 lei, fără TVA!
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea