Definitiv. Gabi Matei - bun de plată în procesul cu primarul din Bradu

S-a terminat procesul în care primarul din Bradu, Dan Stroe, i-a cerut socoteală lui Gabi Matei pentru postările acestuia de pe Facebook. Cel din urmă a folosit facebook-ul pentru a posta, pe contul său, comentarii considerate injurioase la adresa primului.  Și așa s-a ales cu proces la Judecătoria Pitești. Judecătorii au decis ca Gabi Matei să îi plătească actualului primar suma de 5.000 lei daune morale, cheltuieli de judecată și să își ceară scuze în mod public

 

11.02.2021 - Hotărârea nr. 890/202:
Admite în parte acţiunea. Constată caracterul ilicit al postărilor efectuate la adresa reclamantului de către pârâtul... pe contul de Facebook... în intervalul de timp 03 ianuarie 2019 - 01.12.2019... Obligă pârâtul să şteargă din postările de pe contul său de Facebook sintagmele constatate ca ilicite prin prezenta sentinţă. Obligă pârâtul să îşi ceară scuze reclamantului în mod public pe contul său de Facebook pentru publicarea sintagmelor constatate ca ilicite prin prezenta sentinţă. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 5000 lei daune morale. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 1160 lei cheltuieli de judecată.

Ambele părți au atacat Hotărârea Judecătoriei Pitești, atât la Tribunalul Argeș, cât și la Curtea de Apel Pitești.  A rămas, într-un final, definitivă, hotărârea primei instanțe. Așadar, Gabi Matei este bun de plată!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea