Selecție, în Mioveni, pentru formarea unei noi grupe de junioare la handbal

# Dragi copii, sunteți invitați în teren!

Pas cu pas, spre marea performanță! În tribunele Sălii Sporturilor, la meciurile echipei de handbal a CS Dacia Mioveni 2012, din Liga Florilor, sunt prezenți din ce în ce mai mulți copii, care au devenit atrași de spectacolul acestui sport. Și din acest motiv, CS Dacia Mioveni 2012 organizează selecții pentru formarea unei noi grupe de handbal fete, vârsta 9-11 ani.

 

„Dragi copii, vă invităm în teren! Începând de săptămâna trecută, secția de handbal a CS Dacia Mioveni 2012 organizează selecții pentru formarea unei noi grupe de fete, vârsta 9-11 ani. În cadrul clubului mai activează o grupă de handbal fete, 11-12 ani. Proiectul clubului vizează inițierea în handbal, descoperirea talentelor și formarea unei echipe cu junioare de perspectivă, care vor putea să joace în viitor și pentru echipa noastră de senioare, angrenată în prima ligă națională feminină de handbal, Liga Florilor. Clubul nostru vă oferă cursuri și pregatire gratuită, atât pentru inițiere, performanță si disciplină în sport, cât și pentru dezvoltarea calităților motrice, fizice, tehnice, teoretice și psihologice. Proiectul sportiv va fi prezentat în școlile din oraș, iar profesorii Sivia Purice și Diana Constantinescu se vor ocupa de selecții și antrenamente. Pas cu pas, spre marea performanță!”, informează conducerea clubului CS Dacia Mioveni 2012.

Iar selecția a început deja. Joi, 22 septembrie, conducerea clubului și prof. Diana Constantinescu, antrenor al grupelor de copii alături de prof. Silvia Purice, au vizitat elevii Școlii Gimnaziale George Topârceanu pentru a le prezenta proiectul secției de handbal. În zilele următoare, continuă vizitele în celelalte școli din oraș.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea