Ce îl recomandă pe Constantin Țurțulea pentru funcția de viceprimar la Câmpulung: „Că fac o echipă foarte bună cu doamna primar”

# Constantin Țurțulea de la USR – noul viceprimar de la Câmpulung

# „Viața de viceprimar este un concediu permanent”, spunea, recent, Elena Lasconi

Municipiul Câmpulung are de vineri, 23 septembrie, un nou viceprimar. Constantin Țurțulea, consilier local USR, a fost ales în această funcție, la propunerea primarului Elena Lasconi. Țurțulea l-a înlocuit pe liberalul Nicolae Zaharia, care a demisionat la sfârșitul lunii august.

Întrebat de consilierii locali câmpulungeni ce îl recomandă pentru această funcție, Constantin Țurțulea a răspuns astfel: „În primul rând cred că fac o echipă foarte bună cu doamna primar. În al doilea rând, cred că am dobândit o experiență, prin diferitele funcții pe care le-am avut în ultimii 20 de ani, care m-a învățat să fiu eficient, operativ și să mă organizez bine. Ori pentru noi, la momentul de față, cred că este imperios necesar să putem să organizăm activitatea în Câmpulung, să organizăm instituțiile din subordinea Primăriei, să se miște lucrurile repede. Eu cred că vom face o echipă bună și că ne vom descurca bine”.

Primarul Elena Lasconi a fost încântată de noul viceprimar al Câmpulungului. „Este un om minunat și sunt mândră că facem echipă. Începe o nouă etapă, în care toate energiile noastre vor fi folosite pentru reconstrucția Câmpulungului. Constantin e un excelent partener și un profesionist. Bine ai venit, Constantin!”, a precizat edilul de la Câmpulung.

Amintim că Elena Lasconi a fost foarte nemulțumită de fostul viceprimar Nicolae Zaharia, a cărui funcție a descris-o ca fiind „un concediu permanent”. „El întotdeauna în weekend este plecat. El are vacanță, își ia weekend prelungit. (…) Viața de viceprimar este un concediu permanent”, a declarat, recent, primarul Câmpulungului, conform evenimentulmuscelean.ro. Rămâne de văzut și dacă noul viceprimar USR va fi tot în concediu permanent!

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea