Programul Rabla Local a fost amânat!

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat că Programul Rabla Local, privind casarea autovehiculelor uzate, a fost amânat, pe seama faptului că este necesară actualizarea anumitor condiţii. Primăriile îşi vor putea creea conturile de utilizator începând cu data de 14 octombrie 2022.

”În urma discuţiilor purtate cu asociaţiile implicate în desfăşurarea Programului privind casarea autovehiculelor uzate, pentru o derulare eficientă cu participarea cât mai multor unităţi administrativ-teritoriale, a reieşit necesitatea actualizării anumitor condiţii, astfel că, la data prezentei, se lucrează la modificarea ghidului de finanţare aferent acestui program.
Crearea conturilor de utilizator în aplicaţia informatică de către solicitanţii unităţi administrativ-teritoriale organizate la nivel de comună, oraş sau municipiu şi subdiviziuni administrativ-teritoriale ale municipiului Bucureşti se va putea realiza începând cu data de 14 octombrie 2022”, a transmis AMF, într-un comunicat de presă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea