După ce a mâncat brânză cu gura plină la Rucăr, Alina Gorghiu a fost umplută de respect, pe Facebook

De prin Argeş adunate! Săptămâna trecută, Alina Gorghiu a fost la Rucăr, unde s-a pupat cu lumea, pe persoană fizică, a mâncat bulz şi pastramă, dar şi alte bunătăţi ciobăneşti. După care, au încăierat-o prietenii virtuali, că nu degeaba e preşedintele PNL Argeş. Pe sărăcia asta, oamenii au taxat-o dur pe Alina Gorghiu. Să te lauzi că ai testat brânza de burduf şi urda rucărenilor, într-o vreme în care poporul o duce atât de greu, e curată nebunie.

„Îmi plac tradițiile și m-am bucurat să văd aici (la Rucăr, n.red) cum harnicii musceleni au grijă să le păstreze și să le transmită mai departe tinerilor. Astăzi a fost răvășitul oilor, care marchează sfârșitul anului pastoral. În acest cadru natural de excepție am testat bulzul ciobănesc, brânza de burduf, urdă, pastramă, dar și alte produse tradiționale de nota 10.”, a notat Gorghiu, pe pagina sa de socializare.

 

Iar haterii nu au întârziat. Mesajele vorbesc de la sine, despre frustrarea şi chiar sila pe care o produc politicienii, oamenilor de rând:

 

„Te plimbi pe banii românilor în Dubai și mai ai curajul să vii în satele oamenilor muncitori și harnici și să le spui ca te bucuri de existenta lor și a îndeletnicirilor lor?  Voi PNL, PSD și UDMR și USR sunteți trădători și criminali!”

„Alina Gorghiu da, foarte frumos și totul la locul lor, dar m-aş mira să fi cheltuit pentru această deplasare bani din bugetul personal! Mie mi-ar fi rușine să mă laud pe banii altora.”

„O să vedem de nu mai putem privi. Am fost un susținător al PNL-ului până în măduva oaselor, dar gata! M-am convins și de voi. Sunteți un PSD îmbrăcat în galben. Bine că ați dat mână cu mână acum și nu vă mai înjură nimeni la tv, nu mai iese nimeni în stradă. Este totul perfect în țară!!!”

„Dacă cu adevărat ați prețui genul acesta de evenimente, ați incerca prin diferite programe guvernamentale stimularea micilor producători autohtoni, pătrunderea produselor din acest mediu în marile lanțuri de hipermarketuri și sprijinirea oamenilor din mediul sătesc care fac din tată în fiu, aceste obiceiuri să contribuie și duc tradiția mai departe!”

„E bine că vă fotografiaţi în zona Muscelului, ca şi când aţi realiza ceva, dar infrastructura către Câmpulung şi Rucăr e jalnică, anii 70. Cu aceste “realizări”nu aveti poze?”

„Cât v-a costat bulzul? Aşa, simplă curiozitate...”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea