Construcția noului stadion al lui FC Argeș intră în linie dreaptă:  "Va fi o bijuterie"

Primăria Pitești a prezentat proiectul viitorului stadion "Nicolae Dobrin".

Va fi un adevărat complex sportiv. Nu va fi dedicat exclusiv fotbalului, ci va cuprinde și secții sportive precum judo, lupte sau box. De asemenea, aici va funcționa și centrul pentru copii și juniori al FC Argeș, care va avea dedicate 10 vestiare.

În ședința Consiliului Local Pitești de joi, 29 septembrie, va fi aprobat studiul de fezabilitate al viitorului proiect. După aprobarea sa, vineri, 30 septembrie, city managerul Lucrețiu Tudor va depune proiectul la București la Compania Națională de Investiții.

Viitorul stadion va avea 15.200 de locuri. Sunt prevăzute și minim 450 de locuri, dintre care 20 vor fi pentru mașini electrice.
”Mi-am dorit de mult timp ca Piteștiul să aibă un astfel de stadion. Am vizitat zeci de stadioane din Europa, am fost inclusiv pe stadionul lui Tottenham și pot spune că viitorul nostru stadion nu mi se pare cu nimic mai prejos din punct de vedere al facilităților...", a precizat primarul Cristian Gentea.

"Piteștiul merită un asemenea complex sportiv! Suntem un oraș care a scris istorie în sport și în care există un potențial excepțional!", a mai adăugat Gentea.

Investiția totală estimată este de 76,8 milioane euro, fără TVA. Proiectul ar urma să fie finanțat cu bani de la CNI.

”Va fi o bijuterie pentru Pitești, un complex sportiv cu dotări de ultimă generație”, a precizat city managerul Lucrețiu Tudor.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea