Alegeri, la PSD Argeș, pe 26 noiembrie

# Cardiologul Adrian Tase a intrat în partid!

Săptămâna trecută a avut loc Consiliul Politic Județean al PSD Argeș.

În forul condus de către Ion Mînzînă - președintele Consiliului Județean  Argeș și al  PSD Argeș, Cristian Gentea - primar al municipiului  Pitești și președinte executiv al PSD Argeș și deputatul Simona Bucura-Oprescu - secretar executiv al PSD Argeș - a fost adoptat Calendarul Județean privind desfășurarea Adunărilor Generale și Conferințelor ordinare la organizațiile municipale, orășenești și locale din județ.

 

Conferința Județeană de Alegeri a PSD Argeș va avea loc în data de 26.11.2022, conform deciziei luată cu unanimitate de voturi de către membrii CJP.

 

Pe de altă parte, la propunerea președintelui Ion Mînzînă, cunoscutul medic cardiolog piteștean Adrian Tase se alătură echipei PSD Argeș. Dr. Adrian Tase este conferențiar universitar în Medicină Internă, Farmacologie și Management în cadrul Colegiului de medicină al Universității din Pitești. Acesta a fondat și condus unitatea de cardiologie din cadrul Spitalului de Urgență Argeș, Pitești, si este autorul a peste 120 de publicații originale, a participat la peste 300 de conferințe, naționale și internaționale, munca sa concentrându-se pe cardiologie, participând la un număr mare de studii clinice.

Deputatul Aurel Bălășoiu - exclus din partid

 

De asemenea, tot săptămâna trecută, PSD a decis excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu, în urma scandalului sexual în care este implicat. „Am luat act de decizia conducerii PSD de excludere din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. Rămânând consecvent principiilor sale, PSD Argeș se delimitează ferm de orice atitudine imorală și solicită de urgență demisia sa din Parlamentul României”, a transmis conducerea PSD Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea