Șapte trupe s-au înscris la „Festivalul Național de Teatru Ludicus“

Iubitorii de teatru sunt așteptați, în perioada 14-16 octombrie, la „Festivalul Național de Teatru Ludicus“. Evenimentul devenit deja tradiţie şi ajuns anul acesta la ediţia a XVIII-a este organizat de Centrul Cultural Mioveni, Consiliul Local și Primăria oraşului Mioveni. În acest an se va sărbători majoratul.

La festival s-au înscris mai multe trupe, din mai multe localități din țară: Acting Up (București), Ad Hoc (Pitești), Amprente (Brașov), Atelierul de Teatru (Botoșani), Eden (Bughea de Jos), Protha (Panciu) și Victory of Art (București).

 

S-a alăturat ca partener al evenimentului și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" din București.

Iar anul acesta spectacolul invitat, „Iubiri senile”, vine chiar din partea acestora.

„Este un spectacol de Commedia dell'Arte plin de citate, de jocuri, de ritm, care te face să râzi, să te emoționezi și să gândești. Pe scurt, sinteza teatrului. Povestea este foarte simplă, dar cu teme profunde, de exemplu, cea tipică a societății actuale, în care bătrânii se prefac tineri, fără a da loc noilor generații. Dar aici, spre deosebire față de viață, pentru că teatrul este cea mai frumoasă parte a vieții, toate lucrurile se vor aranja și toată lumea va fi fericită. Iar publicul va putea părăsi sala cu o nouă speranță. Intrarea este liberă in limita locurilor disponibile”, precizează Centrul Cultural Mioveni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea