În atenția locuitorilor comunei Budeasa. Amenda este de la 5.000 la 10.000 de lei

Primăria Budeasa atrage atenția că persoanele fizice și juridice au obligația de a se înscrie în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate al comunei în termen de 120 de zile de la conectarea incintei la sistemul de colectare și/sau epurare a apelor uzate. Nerespectarea acestui lucru constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 de lei la 10.000 de lei.

„Conform Hotărârii nr. 714 din 26 mai 2022 privind aprobarea criteriilor pentru autorizarea, construcția, înscrierea/înregistrarea, controlul, exploatarea și întreținerea sistemelor individuale adecvate de colectare și epurare a apelor uzate, persoanele fizice și juridice, proprietari ai spațiilor conectate la un sistem individual adecvat de epurare au obligația de a se înscrie în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate al Comunei Budeasa în termen de 120 de zile de la conectarea incintei la sistemul de colectare și/sau epurare a apelor uzate”, informează primăria Budeasa.

ATENȚIE! Obligația înregistrării revine și proprietarilor de sisteme individuale adecvate construite înainte de intrarea în vigoare a prezentului act normativ, în termen de 180 de zile de la intrarea în vigoare a Hotărârii Guvernului. În conformitate cu art. 23 din Hotărârea nr. 714 din 26 mai 2022 privind aprobarea criteriilor pentru autorizarea, construcția, înscrierea/înregistrarea, controlul, exploatarea și întreținerea sistemelor individuale adecvate de colectare și epurare a apelor uzate, nerespectarea de către persoanele fizice și juridice a dispozițiilor art. 11 alin. (1) și (2) și art. 15 alin. (2), constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 de lei la 10.000 de lei.

„Pentru înscrierea în registru vă rugăm completați datele dvs. în formularele ce se regăsesc pe site.ul primărie: www.comunabudeasa.ro. Formularul se poate completa și transmite la adresa de email a primăriei: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau se poate depune personal la secretariat”, mai informează Primăria Budeasa.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea