Cristian Gentea: „PSD a promovat programe și măsuri în favoarea antreprenorilor români de aproximativ 17 miliarde de euro!”

PSD a promovat de când este la guvernare programe și măsuri în favoarea antreprenorilor români de aproximativ 17 miliarde de euro! „Am susținut mereu ideea că statul are obligația să intervină atunci când echilibrele economice sunt grav afectate de disfuncționalități cronice majore! Iar PSD a promovat de când este la guvernare programe și măsuri în favoarea antreprenorilor români de aproximativ 17 miliarde de euro, adică 6 procente din PIB! Este un sprijin fără precedent, de trei ori mai mare decât în guvernările Cîțu și Orban. Cifrele vorbesc de la sine despre măsurile de sprijin gândite de PSD pentru IMM-uri în această perioadă grea:

 

- 6% din PIB, respectiv 17 miliarde de euro, reprezintă angajamentul în programe și măsuri dedicate IMM-urilor din noiembrie 2021 și până în prezent;

 

- 4 miliarde de euro este valoarea totală a ultimului set de programe recent lansat sub titulatura generică IMM INVEST PLUS după aprobarea Comisiei Europene;

- 7% din PIB – aproximativ 19 miliarde de euro – sunt fondurile totale pentru investiții publice alocate de actuale guvernare (cea mai mare sumă de la Revoluția din 1989) cu efecte benefice majore asupra mediului de afaceri românesc, inclusiv IMM-uri.”, a precizat Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești și președinte executiv PSD Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea