Emanuel Soare: „Această coaliție nu va livra nimic!”

# Un prieten virtual îi transmite:  „Când ați fost cu Miutescu &company și cu Orban nu v-a interesat că sărăcia este în plină floare”

Da, fostul prefect liberal Emanuel Soare se laudă cu veridicitatea profețiilor sale: ”Am spus-o de la început, această coaliție nu va livra NIMIC”. Un început de opoziție din partea unui politician care a trecut la un partid netestat de alegători.



Emanuel Soare: „Să auzi un parlamentar PNL că spune, râzând: ”trebuie să învățăm să fim bogați și cinstiți”, iar pe un altul PSD: „dacă mă uit la salariile demnitarilor din UE, pot să fiu invidios”, îți dai seama imediat că acești oameni și cei din jurul lor au dorit să rămână la guvernare pentru astfel de motive. Bineînțeles, UDMR nu comentează motivând că nu știe despre ce este vorba.

Este o rușine inimaginabilă să fii în Parlamentul României și, într-o perioadă extrem, extrem de dificilă, să nu fii în stare să iei NICIO măsură pentru a ușura viața românilor, ci, din contră, să îți CREȘTI salariile fără nicio jenă, iar, când este vorba despre mărirea pensiilor sau a salariilor celor mulți, să spui că nu ai bani la buget.Pur și simplu din pix, de la primar la parlamentar, vor avea creșteri ale salariului (și așa obscen de mare) între 1000 și 2500 de lei. Acesta este un gest de DISPREȚ maxim față de toți românii.

Am spus-o încă de la început: această coaliție psd-pnl nu va livra NIMIC. Să mă contraziceți dacă lucrurile nu stau așa. Chiar dacă vine de la un partid de nicăieri (Forța Dreptei), este, totuși, opoziție”.

Un prieten virtual însă și-a permis să îi dea replica pe facebook: ”Stimate dle Soare, când ați fost cu Miutescu &company și cu Orban nu v-a interesat că sărăcia este in plină floare și este normal, când stai comod pe acel scaun magic, totul dispare in ceata…”

Același internaut a mai comentat, în scopul propriei delimitări de întreaga clasă politică:  ”…dar sa nu credeți ca țin partea acestor nesimțiți, scuze, dar acest guvern merita trimis pe front in Ucraina.”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea