Șeful PNL Pitești, cu business de lubrifianți, a fost numit în Consiliul de Administrație de la Engie România

 

Mihai Coteț, antreprenor, președintele PNL Pitești și consilier local la Pitești, a fost numit membru în Consiliul de Administrație (CA) la unul dintre marii furnizori și distribuitori locali de gaze naturale, Engie România SA.

Numirea a fost făcută la propunerea Ministerului Energiei, care deține circa 37% din acțiunile companiei, informează profit.ro.

Președintele PNL Pitești l-a înlocuit în funcție pe Ionuț Stelian. Ceilalți reprezentanți ai statului în CA-ul Engie România sunt Daniela Nicolescu, secretar de stat în Ministerul Economiei și secretar general al Organizației Femeilor Liberale, și Constantin Ștefan, secretar de stat în Ministerul Energiei și fost director de trading la Complexul Energetic Oltenia.

 

 

Mihai Coteț deține ca asociat, alături de soția sa (care este și administrator), două companii de distribuție angro de lubrifianți auto și industriali, Radical Zero și Lubricants Trade AG, cu rulaje totale cumulate de aproape 80 milioane lei și profituri nete de 4,6 milioane lei anul trecut, mai se arată pe site-ul profit.ro.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea