Notă internă, la DGASPC Argeș! Documentele trebuie aduse la conducere de către salariați conform unui program

# Dacă ai întârziat la semnat, vei fi sancționat!

O notă internă, semnată de directorul general Tatiana Eftime, a pus pe jar salariații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Argeș! O parte dintre ei consideră că sunt puși la zid, după ce directorul a stabilit o abatere disciplinară nouă pentru salariați. Tatiana Eftime a dat o notă internă prin care s-a stabilit un program în vederea aprobării/avizării/semnării de către conducere, reprezentată atât de director, cât și de directori adjuncți, a tuturor documentelor rezultate din îndeplinirea atribuțiilor de serviciu de către salariații DGASPC Argeș. Programul de semnat a fost stabilit astfel: luni – joi, între orele 8:00 – 14:00 și vineri, între orele 8:00-11:00. În cazul lucrărilor cu caracter urgent, șefii compartimentelor funcționale (birouri, servicii, șefi centre) se pot prezenta la conducere pentru aprobare/avizare/semnare de acte și după programul stabilit. De asemenea, documentele ar trebui înaintate la semnat cu cel puțin o zi înainte de data expirării termenului de soluționare sau de ducere la îndeplinire.

Până acum nimic nu pare chiar ieșit din comun, doar că în aceeași notă internă mai apare un punct care prevede că neîndeplinierea obligațiilor menționate, constituie abatere disciplinară și se sancționează în conformitate cu normele legale în vigoare. Nimic mai neadevărat, susțin angajații! De aici și supărarea lor, aceștia considerând că abaterea ar fi inventată de directorul general și nu ar avea nicio bază legală! Poate că o exprimare ceva mai „blândă”, de genul „Vă rugăm să respectați dispozițiile menționate pentru eficientizarea activității instituției” ar fi împăcat și capra și varza!

Cert este un singur lucru! Luni, 24 octombrie, de la ora 11:00, Tatiana Eftime va susține proba scrisă a concursului de promovare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă de director general la DGASPC Argeș. Este și singura candidată pe funcție, astfel șansele sunt foarte mari ca să devină director prin concurs, ci nu doar prin numire!

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea