Eduard Novak, ministrul Sportului, în vizită în Argeș

 

Eduard Novak, ministrul Sportului, efectuează o serie de deplasări  și vizite în teritoriu, cu scopul de a promova Strategia Națională pentru Sport. Este vorba despre un document strategic cadru, elaborat de Ministerul Sportului, în colaborare cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Iar ministrul Eduard Novak împreună cu fosta campioană mondială și olimpică la gimnastică Silvia Stroescu vor sosi și la Pitești, pe 24 octombrie.

Ministrul Sportului va vizita Prefectura, Consiliul Județean Argeș și Primăria Pitești, unde va avea loc și o conferință de presă, de la ora 12.00. Apoi va vizita sediul CSM Pitești, unde va avea loc o întâlnire cu sportivii argeșeni, Sala Polivalentă și Școala „Ion Minulescu” Pitești, unde are loc proiectul „Hercules”- inițiere volei.

Strategia Națională pentru Sport reprezintă începutul reformei sportului în România și propune măsuri de dezvoltare pentru sportul de masă, sportul în educație și cel de performanță. Pe scurt: prioritizează sporturile, descentralizează structurile și bazele sportive, modernizează sistemul de formare a antrenorilor, propune o nouă lege a sportului și pune accent și pe digitalizare.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea