Târg de toamnă - de succes! - la Școala Minulescu din Pitești

Târgul de toamnă ,,Ca la bunica acasă”, organizat, joia trecută, la Școala Gimnazială „Ion Minulescu” Pitești s-a dovedit o experiență antreprenorială de succes pentru elevi.

Primarul Cristian Gentea, prezent la acest eveniment, a transmis aprecierea sa elevilor, profesorilor și părinților pentru implicarea în acest proiect de antreprenoriat, care încurajează bucuria copiilor de a fi expozanți și vânzători. Cu această ocazie, edilul a menționat includerea Școlii Gimnaziale ,,Ion Minulescu” în Planul național de redresare și reziliență – renovare energetică, însemnând lucrări de reabilitare și termoizolare în unitatea de învățământ pentru creșterea eficienței energetice.

Târgul antreprenorial de toamnă, organizat cu mult drag și migală, a reprezentat oportunitatea ca elevii să conștientizeze cât de importantă este implicarea tuturor într-o comunitate prosperă și posibilitatea de a-și folosi creativitatea și îndemânarea.

Piteștenii sunt îndemnați să viziteze astfel de târguri organizate de unitățile de învățământ din oraș și să cumpere produsele expuse. Activitatea este importantă în dezvoltarea copiilor, reprezentând atât educație financiară pentru ei, cât și socializare cu oameni din interiorul și din afara școlii.

Felicitări tuturor pentru implicare!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea