Primarul Nicolae Rachieru: „Îi felicit pe reprezentanții mediului de afaceri pentru faptul că luptă să reziste pe o piață tot mai impredictibilă”

 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a organizat, săptămâna trecută, Topul Firmelor din Argeș 2022, o radiografie a celor mai performante firme din Argeș pe baza rezultatelor financiare centralizate din anul anterior.

Evenimentul, ajuns anul acesta la cea de-a XXVII-a ediție, a fost onorat de prezența numeroasă a celor mai importante companii din Argeș, a reprezentanților Camerei de Comerț și Industrie a României (în persoana președintelui Mihai Daraban, a secretarului general Ovidiu Silaghi și a consilieruluiȘerban Mihăilescu), a reprezentanților administrației locale - Consiliul Județean Argeș, Instituția Prefectului Județul Argeș, Primăria Municipiului Pitești, Inspectoratul Școlar Județean Argeș și a reprezentanților mediului academic – Universitatea din Pitești. De asemenea, au răspuns invitației parlamentari de Argeș sau primari.

 

„Împreună cu președintele Ion Mînzînă și vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu, cu parlamentarii de Argeș Simona Bucura Oprescu, Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu și subprefecții Bogdan Minciunescu și Ciprian Neculăescu, am răspuns invitației dlui George Caval de a participa la Topul Firmelor din Argeș, un eveniment organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Argeș la restaurantul Star. Știu că ultimii doi ani au fost unii dificili, atât în zona mediului de afaceri, cât și a administrației publice locale. Am făcut eforturi să aducem cât mai multe investiții în comuna noastră, pentru că este modalitatea prin care administrația noastră poate veni în întâmpinarea nevoilor investitorilor și cetățenilor. Îi felicit pe reprezentanții mediului de afaceri din Argeș și din Budeasa pentru faptul că luptă să reziste pe o piață tot mai impredictibilă, și cu atât mai mult pe cei care conduc companii mai mici, așa cum sunt mulți antreprenori și din comuna noastră. Sunt poate cei mai afectați de aceste schimbări și lipsuri de pe piață, dar sunt foarte importanți pentru comunitate”, a precizat  Nicolae Rachieru, primarul comunei Budeasa.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea