Au fost finalizate lucrările din jurul Sălii Polivalente din Pitești

Au fost finalizate amenajările exterioare și parcările suplimentare de la Sala Polivalentă Pitești. Astfel, s-a trecut și de ultimul hop, iar zona din jurul obiectivului a fost reconfigurată. Urmează ca în această săptămână să fie recepționate lucrările. Iar în scurt timp va avea loc mult așteptata inaugurare!

„Am efectuat o nouă vizită în teren la Pitești Arena! Foarte important este faptul că ne-am încadrat în termenele propuse!Așadar, toate lucrările ce ne revin au fost efectuate, iar zona din jurul Sălii Polivalente a fost reconfigurată! Săptămâna viitoare urmează recepția, iar apoi suntem gata de mult așteptata inaugurare! Vreau să îi felicit pe toți cei implicați în bunul mers al lucrărilor!”, a precizat primarul Cristian Gentea.

Sala Polivalentă din Pitești este echipată pentru desfășurarea la cel mai înalt nivel competițional a jocurilor de volei, baschet, handbal, minifotbal, dar și pentru organizarea de alte evenimente sportive. Adiacent funcțiunilor sportive, au fost realizate zone de agrement, comerciale, pentru conferinţe, zone unde pot funcționa săli de fitness. Printre dotări regăsim o sală de forță și o sală de recuperare.

Municipalitatea poartă deja discuții cu diferite federații sportive pentru organizarea unor competiții importante în noua sală polivalentă. Iar prima competiție majoră a fost deja stabilită. La “Pitești Arena” se va desfășura Campionatul Național de Karate, în perioada 10-12 noiembrie, unde sunt așteptați 450 de concurenți.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea