Zilele Școlii Gimnaziale ,,Dumitru Udrescu" din Săpata și Târgul Toamnei, ediția 2022

 

 

Vineri, 21 octombrie, cu mic, cu mare, locuitorii comunei Săpata au participat cu drag la o deosebită sărbătoare: Zilele Școlii Gimnaziale ,,Dumitru Udrescu" și Târgul Toamnei, ediția 2022.

„Alături de părinți și bunici, îndrumați de cadrele didactice, elevii și preșcolarii celor două școli din comunitate (Școala Gimnazială ,,Dumitru Udrescu" și Școala Primară ,,Înv. Alexandru A.Guță" Găinușa-Săpata) s-au întrecut pe ei înșiși, exprimând în toate bucuria de a participa la acest eveniment.

Spațiul în care ne-am aflat astăzi este unul nou și primitor: Căminul Cultural Săpata, proaspăt renovat printr-un proiect cu fonduri europene, grație implicării Consiliului Local Săpata și, implicit, a domnului primar Micu Laurențiu, cărora le mulțumim! Sigur, ne vom mai reuni în acest așezământ cultural! Adresez mulțumirea mea părinților care ne-au sprijinit în acest demers, felicit direcțiunea pentru organizare și îi felicit, de asemenea, pe toți dascălii colegi pentru strădaniile și pentru picăturile de suflet pe care le sădesc în suflețelele copiilor noștri! Toate cele bune!”, a precizat, pe Facebook, profesoara Cristina Truță, de la Școala Primară ,,Înv. Alexandru A.Guță" Găinușa-Săpata.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea