Prefectul Radu Perianu: „Școlile din Argeș nu se vor închide!”

 

Prefectul Argeșului, Radu Perianu, a participat la videoconferința condusă de primul ministru. Așa cum a transmis Nicolae Ciucă în presa centrală, școlile din toată țara vor rămâne deschise.

În acest context, prefectul Radu Perianu a declarat că a discutat cu reprezentanții IȘJ Argeș, care au dat asigurări că școlile vor funcționa fizic și că elevii vor avea căldură în clase.

”Mutarea cursurilor online din cauza lipsei căldurii nu trebuie să fie luată în calcul în Argeș! Nu este o soluție dacă nu este vorba despre situații critice! Am participat la o videoconferință condusă de premierul Nicolae Ciucă, cu tema măsurilor pentru sezonul rece care a exclus trecerea școlilor în sistemul online. Ulterior am avut o discuție, tot pe această temă, cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Argeș. La acest moment, nu avem probleme sau semnale negative venite din județ în acest sens. Locul elevilor este în bănci și al cadrelor didactice, la catedră și nu în fața calculatoarelor. Mă bazez pe directorii școlilor să gestioneze această situație și îi anunț public că orice întrebare venită din partea dumnealor, pe această temă, va fi tratată cu responsabilitate.”, a transmis prefectul.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea