Parcă l-a luat cu forța! Vicele Mihăilescu, „supărat” rău la întâlnirea cu piteștenii din Trivale

Săptămâna trecută, primarul Piteștiului, Cristian Gentea a reînceput întâlnirile cu adminitratorii de bloc din cartiere. Prima vizită a făcut-o în Trivale, un cartier mare, unde nu știm cu s-a întâmplat minunea, dar a venit și vicele USR, Mihai Mihăilescu. Asta deși nu l-am văzut prea des în compania primarului.

Gurile rele din primărie vorbeau pe la colțuri că Mihăilescu nu-l agreează pe Gentea, deci nu-l însoțește pe teren, preferând mai degrabă să rămână în birou și să joace „Solitaire”. Glumim! „Solitaire” juca pe vremea când era secretar la cabinetul parlamentar al deputatului Ionuț Moșteanu.

Dar revenind la întâlnirea din cartierul Trivale, l-am zărit pe vicele Mihăilecu destul de abătut. Profund afectat de problemele oamenilor, că așa sunt băieții ăștia din USR – teribil de empatici. Asta la prima vedere.

Altfel, am putea crede că l-a luat primarul Gentea cu forța și că nu a venit de bunăvoie și nesilit de nimeni. Cum USR-ul se dezintegrează, nici Mihăilescu nu o duce mai bine pe persoană fizică. Și stați să vedeți ce va fi după localele de peste doi ani, când Mihăilescu va rămâne maxim consilier local. Adică mutra acră a viceprimarului Piteștiului e prevestitoare și cu ea va defila până la finalul mandatului.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea