Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș: „Aici aveți o investiție echivalentă cu bugetul comunei pe 10 ani fără să consumați nimic!”

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș,  Marius Nicolaescu,  a fost prezent, miercurea trecută, la Șuici, la recepția asfaltărilor pe drumul comunal 246 și mai multe drumuri vicinale din satele Șuici și Rudeni. Lungimea totală a drumurilor este de 6,4 kilometri, iar valoarea totală a investiției se ridică la 5,7 milioane lei, din fonduri europene pe măsura 7.2 prin AFIR.

 

”Aici aveți o investiție echivalentă cu bugetul comunei pe 10 ani fără să consumați nimic. Acest lucru înseamnă performanță: atrageri de fonduri europene, proiecte pe programul „Anghel Saligny” și cofinanțări de la Consiliul Județean. Întotdeauna echipa de la Consiliul Județean a avut grijă să asigure fonduri pentru școli, pentru apă, canalizare și după aceea și pentru drumuri, așa cum este și normal. De altfel, vă felicit pentru că suntem la recepția unei lucrări care este făcută așa cum ar fi trebuit: avem apă, canalizare și acum a venit și rândul asfaltării. Practic, acest colț de comună este, din toate punctele revedere, un sat european. Știu că nu este ușor să lucrezi cu fonduri europene, dar iată că se poate, inclusiv într-o comună mai mică. Infrastructura aduce cu sine și alte investiții, mai ales că aici va trece și autostrada Pitești- Sibiu, așadar Valea Topologului se va dezvolta foarte mult pe viitor. Știu că sunt foarte multe proiecte - alimentarea cu apă la Valea Calului, canalizarea, drumurile- și vreau să vă spun că la prețurile de acum, cei 6,4 kilometri reprezintă o investiție chiar mare” - Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

 

”Vreau să mulțumesc echipei din Primărie, consilierilor locali și cetățenilor pentru înțelegere. Vreau să mulțumesc și CJ Argeș în frunte cu dl vicepreședinte Marius Nicolescu, președintelui Ion Mînzînă, consilierilor județeni și parlamentarilor, echipei pe care o avem în județ. Le transmit cetățenilor că nu ne oprim aici. Avem finanțări și pe „Anghel Saligny”, pentru modernizare de drumuri, mai avem și canalizarea pentru satele Ianculești, Paltenul și Păuleni. Sperăm să ne ținem de promisiuni și să nu îi dezamăgim pe oameni” -  Constantin Iatagan, primarul comunei Șuici.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea