Debut cu victorie pentru Marius Croitoru. FC Argeș câștigă meciul de la Arad

Victorie pentru Marius Croitoru la debutul ca antrenor la FC Argeș. Echipa piteșteană se impune cu 1-0 în meciul cu UTA, în etapa cu numărul 16 din Superligă.

În urma victoriei de la Arad, formația din Trivale ajunge pe locul 8 în Liga 1, cu 20 de puncte, la trei puncte distanță de ultimul loc din play-off, ocupat în acest moment de Petrolul Ploiești.

Golul victoriei a fost înscris de Garita, în minutul 27, după o cursă extraordinară făcută de acesta. UTA Arad a terminat meciul în 9 jucători, după ce Șteau (min. 86) și Erico (min. 90+3) au văzut cartonașul roșu.

În ciuda victoriei, jocul echipei FC Argeș nu l-a mulțumit pe Marius Croitoru, care nu a fost de acord cu atitudinea unora dintre jucătorii săi.

„E un debut perfect. Am câștigat cele trei puncte într-un moment oportun. Dar au fost probleme mari, nu sunt de acord cu atitudinea unor jucători. Dar avem timp să remediem situația.”, a precizat Marius Croitoru, pentru Digisport.

FC Argeș se impune la Arad și zdruncină situația la UTA. Echipa arădeană are trei înfrângeri consecutive, ajungând la șase meciuri la rând fără victorie.

A.V.

Foto: Digisport.ro

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea