Fostul arbitru internațional, Alexandru Tudor, naș de botez, la Pitești

Fostul internațional al fluierului, Alexandru Tudor (Brad Pitt al arbitrajului) a devenit, la sfârșitul săptămânii trecute, părinte spiritual pentru micuța Roberta Ioana Enache. Este vorba de fetița antrenorului de fotbal Robert Enache, care antrenează echipa de tineret a clubului F.C. Argeș. Creștinarea s-a făcut la biserica din Hințești (Moșoaia), apoi petrecerea s-a mutat la Restaurantul Capitol.
Alexandru Dan Tudor  s-a retras din activitatea de arbitraj, în prezent fiind angajat al clubului FCSB. Este arbitrul cu cele mai mai multe partide de Liga I, 382. Se află pe lista FIFA din 2001.

 

Este cunoscut în România pentru ușurința cu care acorda cartonașe, deși în competițiile internaționale era invers.  La data de 4 noiembrie 2008 a debutat în Liga Campionilor, oficiind la meciul dintre FC Barcelona și FC Basel. Începând cu 12 iunie 2019, Alexandru Tudor ocupă funcția de director sportiv la echipa FCSB.  Acesta are porecla de „Brad Pitt” Tudor pentru că seamănă cu actorul american de la Hollywood, Brad Pitt.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea