Radu Perianu, la un an de mandat: „La Prefectura Argeș am găsit o echipă foarte bună!”

Săptămâna trecută, prefectul Radu Perianu a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, bilanțul activității sale la un an de la preluarea funcției.  Cu această ocazie, prefectul județului Argeș a lăudat echipa pe care a găsit-o în instituție.
„La Instituția Prefectului Județului Argeș am găsit o echipă foarte bună, cu profesioniști, cu oameni care înțeleg să-și îndeplinească activitățile cu seriozitate, iar acest mod l-am evaluat prin prisma avocatului care de regulă este critic la adresa celorlalți și și-ar dori o îmbunătățire cât mai rapidă a situației. Nu a fost cazul la Prefectura Argeș. Sunt niște oameni extrem de bine pregătiți care înțeleg să-și îndeplinească obligațiile de serviciu cu maxim profesionalism.

 

Aș face o paranteză și aș spune că sper ca Guvernul să rezolve problema salarială a angajaților din prefecturi, din toată țară în general. Din întâlnirile pe care le-am avut cu alți prefecți din alte județe, colegi de ai mei, erau profunzi îngrijorați de faptul că nu este lămurită problema lor salarială datorită faptului că mulți dintre angajații prefecturilor plecau, își găseau alte locuri de muncă mai bine plătite conform pregătirii lor. Din fericire, nu este cazul, deocamdată cel puțin, la Instituția Prefectului Județului Argeș. Sunt oameni care lucrează de mult aici, sunt oameni care cunosc fenomenul, care își îndeplinesc atribuțiile de serviciu și sper că nu va fi cazul ca vreunul dintre ei să plece, să își găsească un loc de muncă în altă parte”, a precizat prefectul Radu Perianu.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea