Marcel Ciolacu: „Sunt ferm convins că, în anul 2024, Preşedintele României va fi un preşedinte de stânga”

PSD schimbă strategia de alegere a candidatului pentru președinția României. Pentru că de la Ion Iliescu, social-democrații nu au mai câștigat funcția de șef al statului, băieții au o altă viziune. Mai mult, șeful partidului, Marcel Ciolacu, a anunțat că e sigur de victorie în 2024. Cu toate acestea, PSD-ul nu vehiculează niciun nume de potențial candidat.
„Nu trebuie să intrăm în jocuri electorale. Românii vor şti cel mai bine pe cine să voteze în anul 2024, în funcţie de cât de mult ne vom implica şi de soluţiile pe care le vom aduce pentru ca România să depăşească această perioadă. Sunt ferm convins că vom reuşi împreună acest lucru şi sunt ferm convins că, în anul 2024, Preşedintele României va fi un preşedinte de stânga.

În schimb, viitorul candidat pentru funcţia de preşedinte al României nu îl mai aleg eu Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, Sorin Grindeanu sau Paul Stănescu. El va fi ales de către dumneavoastră. Toţi cei care se înscriu în cursa pentru cea mai înaltă demnitate în stat vor trebui să vină şi să obţină votul dumneavoastră. S-a terminat perioada în care o mână de oameni decidea cine e candidatul dumneavoastră. E cazul să învăţăm din greşelile trecute”, a declarat Marcel Ciolacu, la Conferinţa judeţeană de alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Târgovişte, potrivit Gândul.ro.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea