Adrian Miuțescu se bate pentru bunăstarea românilor! Va ieși cu un ochi vânăt cel puțin…

VICTORIE! Deputatul argeșean Adrian Miuțescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj care geme de curaj. E de bine, mai ales pentru oamenii care cred că Forța Dreptei și Ludovic Orban vor reuși să treacă de 3% la alegerile viitoare. Bineînțeles, la procentul ăsta pune și Miuțescu umărul încă de pe acum, se laudă că se bate cu dușmanul poporului. Sperăm doar ca după luptă să nu-l ducă colegii cu targa.
Curajul i se trage de la faptul că recent, tătucul Ludovic Orban a fost în Argeș. Să-i spună cineva deputatului că Orban a expirat și că nu mai leșină nimeni după el.

„Noi, parlamentarii Forța Dreptei, ne batem în Parlament pentru a împiedica actuala putere să pună noi biruri pe umerii oamenilor.
Fiind membru în Comisia de industrii și servicii a Camerei Deputaților, am atras atenția asupra unui proiect de lege, pregătit de actuala coaliție de guvernare, privind reorganizarea sistemelor de apă și canalizare, care va duce la creșterea prețului la utilități. De asemenea, cu greutate am reușit să obținem un aviz în Comisia de industrii pentru proiectul nostru privind reducerea prețului la carburanți.
Atragem atenția asupra acestor lucruri și sperăm ca măcar puținele proiecte din Parlament pentru reduceri de prețuri să fie votate și acceptate.”, a scris Miuțescu, pe pagina sa de Facebook.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea