Se oprește apa în comuna Poiana Lacului

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa din data de 08.11.2022, ora 16:00, până la data de 09.11.2022, ora 24:00, lucrări pentru remedierea unei avarii survenite în staţia de pompare Sămara din comuna Poiana Lacului.

În perioada menţionată alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe străzile Dealul Viilor-Lunca, Dealul Viilor, Dealul Oraşului, Metofu şi în satul Sămara.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire.

„Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă. Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, informează conducerea SC Apă Canal 2000 SA.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea