Percheziții la Spitalul Județean Argeș. Un medic a fost reținut

Două percheziții au fost făcute în cursul zilei de miercuri,  9 noiembrie, la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Este vorba despre un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea unor infracțiuni de corupție.

Un medic al unității medicale a fost reținut pentru 24 de ore pentru luare de mită. Conform informațiilor noastre, este vorba despre Liliana Berca, medic în secția de Diabetologie a Spitalului Județean Argeș.

Medicul primar are calitatea de suspect într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită în formă continuată și dare de mită.

 

Medicul ar fi primit mită de la cel puțin 20 de pacienți

"În cursul zilei de astăzi, 09.11.2022, lucrătorii Serviciului Județean Anticorupție Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au efectuat două percheziții domiciliare la sediul Spitalului Județean de Urgență Pitești, unde își desfășoară activitatea un medic primar, care are calitatea de suspect într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită în formă continuată și dare de mită. Până în prezent, din probatoriul administrat, rezultă că medicul a primit de la un număr de cel puțin 20 de persoane, având calitatea de pacienți sau aparținători ai acestora, diferite sume de bani sau bunuri, în legătura cu exercitarea actului medical. Față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore.", se arată într-un comunicat emis de Direcția Generală Anticorupție.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea