Un argeșean, către Ionuț Moșteanu: „V-ați născut talent și muriți speranță!”

Deputatul USR, Ionuț Moșteanu, începe să culeagă roadele. După ani de „muncă”, de politică în stradă și de manevre nereușite pe la București, parlamentarul argeșean plătește oalele sparte. Nu-i plângem de milă, a comis-o de multe ori pe persoană fizică, deci le merită din plin.

Și uite că s-a trezit electoratul USR la realitate și nu mai înghite gogoșile. În timp ce-l lăuda pe șeful Cătălin Drulă că s-a întâlnit cu președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a primit un comentariu tendențios de la un argeșean foarte lucid din punct de vedere politic.

Redăm, mai jos, comentariile care i-au stricat ziua lui Moșteanu. Și asta nu-i nimic, să vezi supărare la alegeri…
„Sunteți pe nisipuri mișcătoare și pare că nu aveți nicio idee să vă salvați. Nu stiu ce, de aia nu mă bag, dar trebuie să faceți ceva să vă ridicați. Altfel v-ați născut talent și muriți speranță!”
„Se vor ridica doar dacă noi toți ne unim și îi votam, să nu ne mai lăsăm spălați pe creier de haznalele hoților Ghiță și Voiculescu și Realitatea și B1!”
„«NOI» i-am votat și am fost dezamăgiți. Trebuia să facă orice să rămână la guvernare, știau că se reface haita USL. Ca să-i voteze și alții în afară de «NOI» trebuie să-i convingă cumva. Nu doar că nu reușesc asta, dar au pierdut jumătate din «NOI ». Au probleme! Iar cei spălați pe creier sunt concetățenii noștri și au tot dreptul să facă ce vor. Datoria politicienilor e sa-i convingă! Fiecare are interese sau neputințe, nu putem pune șabloane.”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea