Cu riscul de a se frige, Marcel Ciolacu a anunțat că Mircea Geoană ar putea candida la prezidențiale, din partea PSD!

Surprize-surprize! Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Mircea Geoană ar putea candida la alegerile prezidențiale din 2024, fiind susținut de social-democrați. Informația e la prima strigare, e încă timp suficient pentru ca Ciolacu să vină cu alt nume. De altfel, recent șeful PSD spunea că fiecare organizație va decide prin vot ce candidat va trimite partidul în lupta pentru Palatul Cotroceni.
Revenind la Mircea Geoană, nu uităm că a fost președintele PSD și chiar a candidat la alegerile prezidențiale, fără succes. Deci aici ar putea fi o bubă atât pentru electoratul de stânga, cât și pentru social-democrați care ar putea refuza un candidat reșapat.

„Mircea Geoană este un potențial candidat. Îmi este foarte greu să accept pe cineva care a plecat din PSD și și-a creat un partid, dar nu exclud acest lucru și nu eu decid. Până acum decideau liderii partidului cine este candidatul, acum nu mai decid ei, decide teritoriul”, a precizat liderul PSD, întrebat despre o posibilă candidatură a lui Mircea Geoană din partea PSD. „Am închis total că președintele partidului este automat și candidatul la președinție. Cine dorește să candideze va intra într-un filtru, se va merge în fiecare organizație, se va vota”, a spus Ciolacu cu privire la cum va fi ales candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale.”, a declarant Ciolacu, potrivit Digi24.ro.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea