Foișor, pentru odihnă, construit din donații, la Băbana

La Băbana – localitate cu un buget pe care mulți l-ar considera imposibil pentru funcționare – se întâmplă, destul de des, lucruri frumoase. Așa s-a întâmplat și săptămâna trecută, când a fost finalizată construirea unui loc de odihnă pe domeniul public, lângă o vestită fântână. Și s-a construit fără bani de la bugetul mic al comunei, ci prin sprijinul unor oameni cu suflet mare. Oameni cu sufletul mare au ajutat și la ridicarea unei frumoase troițe, în imediata vecinătate. Primarul, Bebe Ivan, le-a mulțumit, foarte frumos, pe o rețea de socializare

Bebe Ivan: „Trecătorule, oprește-te din drum și savurează apa noastră de la izvorul minunat  "La Moară"! După o reparație capitală și construcția unui minunat loc de odihnă, rămâne ca cei care poposesc să întrețină curățenia, nimic mai mult!
Mulțumesc fam. Liliana Titulescu si Pierino Cantamesse pentru donația troiței, mulțumesc prof. Ioan Ionescu și celor care au sprijinit la construcția și reparația acestui izvor! De bobotează sfințim apa!”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea