Terenul de sport al școlii din Moșoaia nu va mai fi pe câmp

La o zi distanță după ce redactorii „Atitudine în Argeș” au scris că terenul de sport al Școlii Gimnaziale Moșoaia” se află pe câmp, conducerea primăriei a început procedurile necesare pentru împrejmuirea sa. Mai bine mai târziu decât niciodată!


Spuneam în ediția trecută că au trecut 10 luni de la renovarea terenului de sport de la școala din Moșoaia, de către un ONG, interval în care Primăria nu a găsit timpul necesar nici măcar de a-l împrejmui.

Deși este situat lângă școală, terenul de sport zici că este al nimănui, fiind situat pe un câmp. Iată că autoritățile locale au luat în sfârșit măsuri. Pe 8 noiembrie, adică fix la o zi distanță de apariția materialului nostru, Primăria Moșoaia a publicat, pe Serviciul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), proiectul de achiziție servicii de proiectare ,,Împrejmuire teren sport la Școala Gimnazială Moșoaia”, dar și pe cel de ,,Reabilitare clădire, împrejmuire și amenajare curte la Grădinița Hințești”. Serviciile de proiectare au fost atribuite direct societății S.C. Proiect Infra 2005 S.R.L. cu suma de 8.280 lei, fără TVA, pentru împrejmuirea terenului de sport de la școala gimnazială și  4.600 lei, fără TVA, în privința Grădiniței Hințești.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea