Se majorează cu 500% impozitul pe teren pentru 21 de proprietăți neîngrijite din Pitești

# Ședință maraton a Consiliului Local Pitești

Pe 24 noiembrie va fi o ședință maraton, cu peste 50 de proiecte de hotărâre, în Consiliul Local Pitești. Primarul Cristian Gentea propune și pentru anul viitor mărirea cu 500% a impozitului pe teren pentru proprietățile din municipiu care nu sunt îngrijite. Se pare că măsura are rezultatul scontat, mai ales că unii proprietari au început să-și îngrijească terenurile sau casele de teama majorării impozitului. Din acest motiv, pentru doi proprietari s-a dispus încetarea aplicabilității Hotărârii Consiliului Local privind majorarea cu 500% a impozitului.

Terenurile neîngrijite din Pitești

1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, datorat pentru dreptul de proprietate asupra terenurilor situate în Pitești, b-dul Nicolae Bălcescu nr. 98, județul Argeș, deținute de SC Dearborn Project RO SRL.

2. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren datorat pentru dreptul de proprietate asupra terenului situat în Pitești, str. Vasile Militaru nr. 31, județul Argeș, deținut de SC Electro Metal Construct EMCO SA.

3. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren datorat pentru dreptul de proprietate asupra terenului situat în Pitești, strada Vasile Militaru nr. Fn, județul Argeș, deținut de domnul P. Mihail.

4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren datorat pentru dreptul de proprietate asupra terenului situat în Pitești, strada Grigoresti nr. Fn, județul Argeș...

5. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren datorat pentru dreptul de proprietate asupra terenului situat în Pitești, strada Emil Racoviță nr. FN, județul Argeș, deținut de doamna V. Daniela.

6. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, datorat pentru cota parte din dreptul de proprietate asupra terenului, situat în Pitești, strada Emil Racoviță nr. FN, județul Argeș, deținut de domnul V. Gheorghe Spiridon.

7. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, datorat pentru cota parte din dreptul de proprietate asupra terenurilor situate în Pitești, strada Emil Racoviță nr. 50, județul Argeș, deținute de doamna N. Mariana Alina.

8. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, datorat pentru cota parte din dreptul de proprietate asupra terenurilor situate în Pitești, strada Emil Racoviță nr. 50, județul Argeș, deținute de doamna D. Cornelia Georgeta.

9. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, datorat pentru cota parte din dreptul de proprietate asupra terenurilor situate în Pitești, strada Emil Racoviță nr. 50, județul Argeș, deținute de doamna D. Angela.

10. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren datorat pentru dreptul de proprietate asupra terenului situat în Pitești, strada Dârzu nr. 27, judetul Argeș, deținut de doamna G. Liana.

11. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, datorat pentru dreptul de proprietate asupra terenurilor situate în Pitești, Aleea Vasile Goldiș nr. 3  și Aleea Vasile Goldiș  nr. 5, județul Argeș, deținute de domnul D. Vasile.

12. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren datorat pentru dreptul de proprietate asupra terenului situat în Pitești,, strada Emil Racoviță, nr. Fn, județul Argeș, deținut de domnul S. Constantin Radu.

13. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, datorat pentru cota parte din dreptul de proprietate asupra terenului, situat în Pitețti, strada Dârzu nr. FN, județul Argeș, deținut de domnul A. Bogdan.

14. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500 % a impozitului pe teren, datorat pentru cota parte din dreptul de proprietate asupra terenului, situat în Pitești, strada Dârzu nr. FN, județul Argeș, deținut de doamna A. Camelia Florentina.

15. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, datorat pentru cota parte din dreptul de proprietate asupra terenului, situat în Pitești, strada Ștefan Ciobanu nr. FN, județul Argeș...

16. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500 % a impozitului pe teren, datorat pentru cota parte din dreptul de proprietate asupra terenului, situat în Pitești, strada Ștefan Ciobanu nr. FN, județul Argeș, deținut de doamna R. Antonica.

17. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, datorat pentru cota parte din dreptul de proprietate asupra terenului situat în Pitești, strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 40, județul Argeș, deținut de domnul T. Ilie.

18. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, datorat pentru cota parte din dreptul de proprietate asupra terenului situat în Pitești, strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 40, județul Argeș, deținut de doamna T. Maria.

19. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, datorat pentru cota parte din dreptul de proprietate asupra terenurilor situate în Pitești, strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 41, județul Argeș, deținute de domnul N. Daniel.

20. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, datorat pentru cota parte din dreptul de proprietate asupra terenurilor situate în Pitești, strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 41, județul Argeș, deținute de doamna F. Diana Maria.

21. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, datorat pentru dreptul de proprietate asupra terenului, situat în Pitești, strada Constantin Stere nr. 33D, județul Argeș, deținut de domnul M. Cătălin Ionuț.

De asemenea, față de doi proprietari s-a dispus încetarea majorăriii cu 500% a impozitului după ce s-a constatat că terenurile lor nu se mai încadrează la categoria neîngrijite.

- Proiect de hotărâre inițiat de primar privind încetarea aplicabilității Hotărârii Consiliului Local nr. 516 din 21.12.2021 privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, datorat pentru cota-parte din dreptul de proprietate asupra terenului situat în Pitești, strada Profesor Ion Angelescu, nr. 33, județul Argeș, deținut de domnul D. Gabriel Adrian;

Proiect de hotărâre inițiat de primar privind încetarea aplicabilității Hotărârii Consiliului Local nr. 514 din 21.12.2021 privind majorarea cu 500% a impozitului pe teren, datorat pentru cota-parte din dreptul de proprietate asupra terenului situat în Pitești, strada Profesor Ion Angelescu, nr. 33, județul Argeș, deținut de doamna D. Ileana.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea