Fosta primăriță de la Coșești - dezvăluiri despre cum a renunțat la administrație!

Elisaveta Tudose, fosta primăriță a comunei Coșești, a renunțat la politică și administrație în anul 2016. La vremea respectivă, și-a motivat retragerea explicând că are anumite probleme de sănătate care nu-i mai permit să rămână în funcție. Dosarul „Consultanța” atârna de asemenea greu pe umerii primăriței care trudise ani mulți în comuna sa. Dar adevărul e undeva la mijloc și Elisabeta Tudose a mărturisit într-o postare pe social media că intenția sa era de a mai candida la primărie, dar la ieșit din joc, după ce i s-a cerut acest lucru.

„Nu am mai avut loc la alegerile trecute! Mi s-a trasmis să fac un pas în spate…”

Zilele trecute, fosta primăriță a Coșeștiului, a comentat pe pagina de Facebook a primarului Ion Dumitru, de la Albota, despre cum a ieșit din politică și administrație, deși nu și-a dorit acest lucru.

„Bună ziua, dle. primar Dumitru. Nu am renunțat la politică pentru că am vrut eu. Nu am mai avut loc la alegerile trecute și totodată mi s-a trasmis să fac un pas în spate, din cauza vârstei. Chiar am primit vizita, acasă, a șefilor (de partid) și am înțeles foarte bine ce se vrea. Sigur, m-a durut foarte tare pentru că muncisem alături de dvs, colegii mei, peste 20 ani. M-au rugat foarte multe partide, dar nu am trădat partidul de suflet. Pe această cale, eu vă mulțumesc tuturor colegilor, pentru modul cum am fost tratată, fiind singura femeie primar. COLEGI DE TOATĂ ISPRAVĂ! Vă spun sincer, îmi este dor de acele vremuri, să fiu acolo la rezolvarea unor probleme, atât cât mă ține puterea. În prezent, am ceva probleme de sănătate, în sensul că trebuie să suport o operație la un șold.”, a notat fosta primăriță.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea