Au început lucrările la Sala de Sport din Bârla

De câteva săptămâni au inceput lucrarile la Sala de Sport din satul Mozăceni-Vale. Aceasta va fi folosită atât de elevii școlii cât și de locuitorii/copiii ce vor să practice sport. Valoarea acesteia este de 5.700.000 lei, finanțare obținută prin CNI. Termenul de finalizare este de 9 luni de la data începerii execuției.

Gheorghe Voicu, primar: ”O altă lucrare este cea de amenajare a unui teren de sport în satul Urlueni. Este vorba de un teren de sport multifuncțional, cu dimensiunile 40X24 m, dotat cu gazon sintetic, nocturnă cu lămpi cu LED și împrejmuire. Investiția va fi realizată cu fonduri din bugetul local. De asemenea, administrația publică a comunei Bârla a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru realizarea unui număr de 63 de branșamente la apă, precum și a unor mici extinderi ale rețelei în satele Mozăceni Vale, Bârla și Podișoru.

La rândul său, operatorul de apă, SC Apă Canal Pitești, va realiza concomitent lucrări de extindere a rețelelor de apă și canalizare în satele Bârla și Mozăceni Vale plus un număr de 13 branșamente, lucrările urmând să se desfășoare pe o lungime de 650 de metri. Nu în ultimul rând, în satul Brabeți vor demara în curând lucrări de asfaltare pe străzile Principală și Podului.”

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea