Sala Polivalentă va fi inaugurată pe 8 decembrie

Sala Polivalentă din Pitești este în prag de inaugurare! Evenimentul va avea loc pe 8 decembrie, de la ora 10:00. Imediat după inaugurare, la „Pitești Arena” se va desfășura Campionatul Național de Ashihara Karate, ediția 2022, unde s-au înscris în jur de 500 de tineri.

„Am trecut de ultimul aviz. Pe 8 decembrie vom avea inaugurarea, la ora 10.00. Imediat va începe Campionatul Național de Karate, prima competiție pe care o va găzdui noua sală. Sunt deja 500 de tineri înscriși. Gândiți-vă ce va fi aici, în Pitești! Vă mai dau o veste bună! În 2023, România a fost desemnată să găzduiască două dintre cele mai importante evenimente sportive ale baschetului juvenile: Campionatul European Under 20 și Under 16. Piteștiul și Craiova au fost desemnate să le organizeze”, a precizat primarul Cristian Gentea.

 

Sala Polivalentă, un obiectiv finanțat prin CNI, are o capacitate de 4.200 de locuri și 220 de locuri de parcare. Pitești Arena va găzdui competiții de nivel național și internațional, evenimente culturale (simpozioane, concerte sau târguri de profil), precum și jocul echipelor locale de baschet si de volei ale clubului FC ARGEȘ. Adiacent funcțiunilor sportive, au fost realizate zone de agrement, comerciale, pentru conferinţe, zone unde pot funcționa săli de fitness. Printre dotări regăsim o sală de forță și o sală de recuperare.

 

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea