Succes răsunător! Primăria Câmpulung a câștigat un premiu la Gala “România modernizată cu fonduri europene”

Primărița Elena Lasconi a bifat o realizare importantă! Primăria Câmpulung Muscel și Primăria Hilișeu Horia din județul Botoșani au fost premiate la Gala “România modernizată cu fonduri europene” în cadrul Programului Operațional Capacitate Umană. În competiție au intrat aproape 2730 de proiecte POCU, dar numai două au câștigat.

„Câmpulung Muscel, singurul oraș din țară, câștigă premiu la Gala “România modernizată cu fonduri europene” în cadrul Programului Operațional Capacitate Umană.

 

Este strict meritul echipei și al partenerilor din proiect. Nu în ultimul rând este meritul comunității care s-a implicat.

Sunt tare mândră de voi! Bravoooo, Iuliana Ungureanu, Violeta Iarca, Daniela Buzescu, Ramona Simion, Iuliana Husea, Bogdan Popescu, Marian Neagoe, Eduard Mihail, Cătălin Bădiță, Dan Dănescu, Silviu Stănescu! Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat!

E grozav ce se întâmplă, mai ales că în competiție au intrat aproape 2730 de proiecte POCU. S-au premiat doar două Primării din țară: comuna Hilișeu Horia din Botoșani și noi, Câmpulung Muscel, singurul municipiu din România.

Să ai un singur angajat pe fonduri europene și să faci performanță națională când alte Primării au o armată de angajați pentru proiecte e mare lucru. Te iubesc, Iuliana și te apreciez enorm!  Suntem pe lista de onoare a proiectelor derulate prin Ministerul Fondurilor Europene, asta ne-a spus ministrul Marcel Boloș. Credeți-mă, e doar începutul.

Ieri am semnat încă un contract de finanțare pe POCU de peste 11 milioane de lei și sunt sigură că vom fi premiați și la următoarea gală. În ultimii doi ani am depus proiecte europene de peste 500 de milioane lei. Continuăm!”, a anunțat primărița Elena Lasconi, pe pagina sa de Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea