Actualii și foștii liberali s-au îngrămădit la mormântul lui Ion I.C Brătianu!

# În loc să fie la serviciu, Iani Popa se învârte pe lângă Alina Gorghiu în timpul săptămânii

Săptămâna trecută, a fost pelerinaj la mormântul lui Ion I. C Brătianu de la Vila Florica din Ștefănești, cu ocazia comemorării a 95 de ani de la nașterea marelui om politic. Bun prilej pentru politicienii de dreapta de azi, de a-și mărturisi gratitudinea față de cel care a fost Ionel Brătianu. Păcat că faptele oamenilor politici din zilele noastre nu seamănă nici cât e negru sub unghie cu trecutul politic strălucit al Brătienilor. La noi e multă vorbărie și fapte... pauză.

 

Revenind la prezent, șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu, și echipa de liberali au venit la mormântul lui Ionel Brătianu, să-i aducă un omagiu. N-au lipsit fotografiile cu echipa PNL și nici postările de pe Facebook. Că așa e în politica de azi. S-au schimbat valorile și idealurile, iar rezultatele sunt pe măsura aroganțelor.

 

În loc să fie la serviciu, Iani Popa s-a învârtit pe lângă Alina Gorghiu, deși evenimentul a avut loc într-o zi de joi. Sau, poate că joia nu se lucrează la Ministerul domniei sale... bani se iau sigur, indiferent de prezență sau nu, că sunt bani de la proști...

Nici deputatul Adrian Miuțescu, fost președinte al PNL Argeș, actual reprezentant al partidului Forța Dreptei, n-a lipsit de la Florica. Deși a plecat din PNL pe ușa din dos, Miuțescu se dă tot liberal. Din acest motiv, s-a lăudat pe social media că a aprins o umilă lumânare la căpătâiul lui Brătianu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea