Deputat argeșean: „Cu Ion Mînzînă preşedinte, Argeşul a ajuns de pe locul 40 pe locul 4 pe ţară la alocări de fonduri pentru investiţii”

Sală neîncăpătoare la Recea, pentru alegerile prin care este desemnat preşedintele organizaţiei locale a PSD. După cum era de așteptat, a fost votat primarul comunei, Doru Dragu. Recea beneficiază, graţie insistenţelor social democraţilor din Parlament, de 15 milioane de lei, prin programul Anghel Saligny, pentru asfaltări de drumuri comunale. Aceşti bani nu îi putea acoperi comuna din bugetul propriu decât în 30 de ani.

 

De altfel, deputatul PSD de Argeş, Simona Bucura Oprescu, i-a informat pe social democraţii de la Recea că din momentul în care Ion Mînzînă a ajuns preşedinte la PSD Argeş și președinte CJ Argeș, judeţul a sărit de pe locul 40 ca număr de finanţări pe proiecte, pe locul 4 la nivel naţional, ceea ce se poate traduce prin insistenţa şi determinarea lui Mînzînă de a obţine mai mulţi bani pentru dezvoltarea Argeşului. Simona Bucura Oprescu a mai spus că partidul trebuie să le arate tuturor oamenilor că PSD este singurul partid care ţine seama de nevoile oamenilor şi că aceştia trebuie să aleagă între nimicul pe care îl oferă celelalte partide şi dezvoltare, notează contraataculargesului.ro .

 

Simona Bucura Oprescu a mai susținut că pentru a implementa toate proiectele social democraţilor este nevoie de omenie şi disciplină la nivelul partidului, de unitate şi coerenţă şi că, împreună cu preşedintele partidului, Ion Mînzînă, fiecare membru de partid va trebui să respecte aceste două principii, altfel nu vor ezita să-i înlăture pe cei care subminează efortul comun.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea