Primăria Bradu investește în modernizarea mai multor străzi

# Lucrări în valoare de 5 milioane de lei

Primăria comunei Bradu finanțează mai multe obiective de investiții urmând modernizarea mai multor străzi din localitate, pentru care a început procedura de licitație. Lucrările sunt în valoare de 5 de milioane de lei.

„Aşa cum am promis nu vreau să lăsăm pe nimeni în urmă. Avem foarte multe șantiere deschise în comună, care vizează introducerea utilităţilor publice de bază: apă, canal, iluminat public, asfaltarea străzilor, într-un cuvânt asigurarea tuturor serviciilor publice necesare comunităţii noastre”, a declarat primarul Dan Stroe.

 

Iată ce investiţii urmează să fie realizate:

 

1. Extinderea trotuarului pe Strada Principală (sensul de mers de la Piteşti spre Suseni), mai exact de la strada Aleea Neajlov până la intersecţia cu strada Buna Vestire.

2. Introducerea canalizării pluviale + amenajarea trotuarelor, pe ambele părţi, pe strada Gării.

3. Introducerea canalizării pluviale pe străzile Nucului şi Arţarului.

4. Reabilitarea în totalitate a Străzii Panduri. Lucrările vor consta în: introducerea canalizării pluviale, aducerea asfaltului la nivelul optim pentru ca apa să nu mai pătrundă în curţile cetăţenilor, construcţia trotuarelor în conformitate cu lucrările de reabilitare.

5. Canalizare menajeră şi introducerea reţelei de apă potabilă pe strada Sânziene. Reţeaua de apă de pe strada Toporaşilor va fi înlocuită

Cu bani de la bugetul local, reţeaua de apă veche de pe strada Toporaşilor va fi înlocuită. Această investiţie este necesară din mai multe motive. În primul rând, vechea reţea de apă a fost proiectată prin curţile cetăţenilor, pe sub proprietăţi, fapt ce îngreunează foarte mult intervenţia în caz de avarie. În al doilea rând, numărul avariilor este foarte mare datorită vechimii branşamentelor.

S-a încheiat depunerea ofertelor pentru modernizarea celor 14 străzi finanţate prin Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny

”Pentru proiectul de modernizare a celor 14 străzi, pentru care am atras finanţare prin Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny, s-a încheiat depunerea ofertelor şi urmează evaluarea acestora. Dacă nu vor exista contestaţii, lucrările vor demara chiar la începutul anului viitor. În ce priveşte proiectul, acesta se numără printre cele mai mari investiţii finanţate din judeţ prin acest program, valoarea fiind de 103 miliarde lei vechi” – Dan Stroe, primarul localității  (sursa: Realitatea Bradului).


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea