De Crăciun, fii mai bun! O familie cu patru copii are nevoie DISPERATĂ de ajutorul semenilor

# Preotul din Cârstieni (Călinești) a reușit să îi ajute și să le pună, temporar,  un acoperiș deasupra capului. Să ajutăm și noi!

Ce poate fi mai frumos, pentru suflet, decât să dăruiești? Apropierea marii sărbători a Nașterii Domnului ar trebui să fie, cu atât mai mult, un prilej să hrănim și să curățim sufletul cu ajutorul faptelor bune. De astfel de fapte bune are nevoie o familie greu încercată, familie formată dintr-o bunică, o mamă și patru copii mici. Aceștia au primit, deja, un ajutor salvator de la preotul Daniel Mandu.

Daniel Mandu, preotul din satul Cârstieni, comuna Călinești: ”Este vorba de o familie din Ștefănești, oameni cu suflet curat, care însă se zbăteau în probleme. Mai ales cei patru copii. Micii îngerași au nevoie de ajutorul nostru. Este vorba de doi adulți și patru copilași cu vârste de 9 ani, 6 ani și 3 ani - băieții, 5 ani - fetița.

 

Din cei doi adulți numai mama lucrează, iar bunica copiilor are o pensie foarte mică. Cu ajutorul unor oameni minunați le-am găsit o nouă căsuță modestă, în care i-am și  mutat. Casa în care locuiau punea în pericol sănătatea tuturor membrilor familiei. Drumul este greu și anevoios, dar îl vom birui. Mulțumesc tuturor pentru ajutor. Cei care și-au pus casa la dispoziție, în Călinești – satul Urlucea - sunt Elena Cristina și Morad Budin și fratele Florin. Dumnezeu să le ajute!”

Preotul Mandu ne-a mai explicat că locuința în care i-a mutat temporar va fi disponibilă pentru 1-2 ani, timp în care dorește să le ridice, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, o căsuță, pe un teren pe care el însuși îl va dona. Pentru moment, preotul ne arată că a reușit să gestioneze situația. Cu ajutorul unor funcționari ai statului va aproviziona familia cu lemne pentru încălzirea căsuței.

Haideți să ajutăm și noi, cât de puțin ar fi, pentru ridicarea unei locuințe. Orice contribuție contează, cărămidă cu cărămidă se va ridica o casă care, pentru patru copii mici, va fi ”acasă”!

Contul bancar deschis de preotul Mandu pentru ajutorul familiei este:

RO20BACX0000002190223000

Sunt de ajutor și orice materiale de construcții care ar putea folosi la ridicarea unei mici locuințe. Mai multe detalii se pot obține chiar de la parohul de la Cârstieni, Daniel Mandu,  tel.  0767.774.444

Cum am putea să încheiem mai frumos și mai cu tâlc decât lăsându-vă să citiți cele postate de inimosul preot (Sfânta Evanghelie după Matei, cap. 25):

”Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniți, binecuvântații Tatălui Meu, moșteniți Împărăția cea pregătită vouă de la întemeierea lumii. Căci flămând am fost și Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și Mi-ați dat să beau; străin am fost și M-ați primit; gol am fost și M-ați îmbrăcat; bolnav am fost și M-ați cercetat; în temniță am fost și ați venit la Mine. Atunci, drepții Îi vor răspunde, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând și Te-am hrănit? Sau însetat și Ți-am dat să bei? Sau când Te-am văzut străin și Te-am primit, sau gol și Te-am îmbrăcat? Și când Te-am văzut bolnav sau în temniță și am venit la Tine? Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă: Întrucât ați făcut unuia dintr-acești frați ai Mei prea mici, Mie Mi-ați făcut.”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea